Stämma 2020

ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA

I de speciella tider som drabbat världen genom Corona-viruset har vi skjutit upp årsstämman i föreningen en gång till den 25 juni 2020. Formellt måste stämman hållas före juni månads utgång

Observera att Det har blivit ett feltryck i valberedningens förslag på styrelsearvode. Det totala beloppet skall vara 200 400 kr (inte 206 400 kr)

Presentation av valberedningens förslag till nya styrelseledamöter

Gunilla Lundin:

Har bott i föreningen sedan våren 2018 dessförinnan i villa i gamla Spånga
Tidigare arbetat i styrelse för Bostadsföreningen Tomtebogatan 23 samt Bostadsrättsföreningen Tulegatan 26 båda i Stockholm
Arbetslivserfarenhet som chef inom bank (SEB) slutade 2019. Ålder 69 år
Intressen varierande men ex renoveringar, heminredning, trädgårdsarbete, träning, flygsport (i styrelsen för Flygsportförbundet), litteratur, musik……
Föredrar samarbete med ömsesidig respekt, ansvar, struktur och mycket humor och glädje.

Christer Nyman:

Jag heter Christer Nyman och jag anmälde själv mitt intresse för att vara med i bostadsrättsföreningens styrelse. Jag har inte någon tidigare erfarenhet av styrelsearbete men tänkte att det kunde vara ett bra sätt att lära känna lite grannar i kvarteret och att jag gärna bidrar med lite av min tid till föreningens bästa. Jag har bott på Banergatan i ungefär två år, är 52 år gammal, gift och har ett kvarvarande barn hemma.

Jag kommer ursprungligen från Skellefteå men har bott i Stockholmsområdet sedan 1991 då jag påbörjade utbildningen till polis på Polishögskolan i Solna och jag arbetar fortfarande som polis.

Mattias Wagner:

Mattias Wagner heter jag och med mina ringa 11 månader är jag relativt ny i Resolutionen som föreningsmedlem – men jag har vistats mycket i fastigheten då flera av mina släktingar bott här till och från sedan det byggdes. Jag är 27 år och tog examen från civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi i Linköping våren 2018 och jobbar sedan dess som projektledare på Intrum (f.d Justitia). Ingen direkt erfarenhet av styrelseuppdrag, men någonstans måste man ju börja!